Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека №18
Дата: 28 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/04/28/vsesvitnii-den-ohoroni-pratsi.htm
культура, 28 квітня 2021

Всесвітній день охорони праці

Бібліотека №18


З нагоди  Всесвітнього дня  охорони праці наша бібліотека сімейного читання № 18 презентувала  веб-список «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР». 


У 2021 році Міжнародна організація праці присвячує День охорони праці залученню потенціалу елементів системи безпеки та здоров’я (БЗР), що сприяють безпеці та здоров’ю на роботі. 


З того часу, як на початку 2020 року пандемія COVID-19 перетворилася на кризу світового масштабу, вона спричинила глибокий вплив на всі сфери життя. Пандемія торкнулася майже кожного аспекту світу праці – від ризику передачі вірусу на робочих місцях до ризиків щодо безпеки та здоров’я на роботі (БЗР), що виникли внаслідок вжиття заходів з ослаблення поширення вірусу. Зміщення в бік нових форм організації праці, зокрема масштабний перехід на дистанційну роботу, наприклад, створило багато можливостей для працівників, але викликало потенційні ризики щодо БЗР, зокрема психосоціальні ризики та ризики насильства.


Корисну для Вас інформацію можна отримати на нашій сторінці у фейсбуці https://www.facebook.com/bibl18.gov.ua або у нашій бібліотеці.


2206Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: