Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Гончаренко Центр Кропивницький
Дата: 23 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/04/23/pokaz-videopoezii-videopoetichnii-dialog-kultur-.htm
культура, 23 квітня 2021

Показ відеопоезії «Відеопоетичний діалог культур»

Гончаренко Центр Кропивницький

Запрошуємо на показ відеопоезій, створених в рамках міжнародного проєкту «Відеопоетичний діалог культур». Показ відбудеться 28 квітня о 15:00 в «Гончаренко Центр Кропивницький»
(Велика Перспективна, 4а).

Вхід вільний, але у зв’язку із карантинними обмеженнями, за попередньою реєстрацією за посиланням

«Відеопоетичний діалог культур» – це міжнародний Польсько-Український проєкт суть якого полягає у популяризації української та польської культур через жанр відеопоезії. В рамках проєкту було створено 11 відеопоетичних робіт, в основу яких покладені вірші 6 польських та 5 українських поетів у взаємних перекладах та із англійськими субтитрами.

В рамках проєкту представлені роботи на вірші Тадеуша Слів’яка, Володимира Свідзінського, Максима Кривцова, Лукаша Яроша, Артема Луценка, Ципріана Каміля Норвіда, Кирила Поліщука, Вероніки Слів’як, Богдана-Ігоря Антонича, Юлії Федорчук, Анни Свірщінської.

Автор проєкту – письменник Кирило Поліщук. Партнери проєкту в Україні – Агенція сталого розвитку «Хмарочос» та у Польщі – громадська організація «Товариство друзів Нової Гути» (Краків), які допомагають у створенні та презентації проєкту.

Проєкт «Відеопоетичний діалог культур» підтримує Європейський союз за програмою «Дім Європи».

1884Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: