Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка
Дата: 21 вересня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2016/09/21/-podorozh-v-krainu-kartopljandiju-.htm
культура, 21 вересня 2016

«Подорож в країну Картопляндію»

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка


20 вересня в Локальному центрі громадянської освіти, який діє при обласній бібліотеці для дітей ім. Т. Г. Шевченка в рамках програми «Інтеграція через діалог, проходив осінній фест «Подорож в країну Картопляндію». На свято завітали школярі гімназії ім. Т. Шевченка. Осінній фестиваль порадував школярів. Адже цього разу діти були активними учасниками святкування, бо вшановували один з найулюбленіших українцями овочів – картоплю. 


Діти активно брали участь у конкурсах та розвагах, що проходили під запальні музичні ритми, де проявили спритність, кмітливість і ерудицію. А також розгадували «Овочеву вікторину», загадки та прислів’я.


Картопляні посиденьки проходили весело та у теплій атмосфері. Школярі розширили свої знання про історію та походження найпоширеніших овочевих культур в Україні. Приємною ноткою свята стало частування дітей пирогами з картоплею.


Нагадуємо, що проект «Інтеграція через діалог» - це програма освітньої, психологічної та інтеграційної допомоги дітям, що постраждали від воєнних дій на Сході України та анексії Криму.






 


3785Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: