Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: таблоїд
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 6 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/tabloid/2021/12/06/ukraintsjam-zaproponuvali-vidpovisti-na-zapitannja-hto-golovnii-na-zimovih-svjatah.htm
таблоїд, 6 грудня 2021

Українцям запропонували відповісти на запитання, хто головний на зимових святах

Кропивницький Гончаренко центр
Всеукраїнське голосування «Святий Миколай VS Дід Мороз» розпочала мережа освітньо-культурних просторів «Гончаренко центр». З 2 по 18 грудня всі охочі можуть дати відповіді на кілька питань, які дозволять з’ясувати: хто переміг, чи змінилася думка українців за останні 5 років та як голосують люди різного віку в різних регіонах.

Голосування проходить в онлайн форматі: 
https://cutt.ly/0YyM72E І вже його перші результати виявилися досить цікавими. Найбільшим здивуванням стало те, як голосують люди вікової категорії 56+, адже тут 100% голосів було віддано Миколаю. А найактивнішими на сьогодні виявилися мешканці Донецької, Івано-Франківської та Рівненської областей.

«Ми й уявити не могли, що лише за добу від початку акції до неї долучиться більше двох тисячі осіб! – розповідає директорка Кропивницького Гончаренко центру Вікторія Талашкевич. – Вже зараз онлайн-форму заповнили понад 1000 людей зі всієї України, а в 22 просторах, які працюють сьогодні, проголосувала ще майже 800 осіб».

Нагадуємо, що голосування триватиме до 18 грудня, тож і у вас є час долучитися. Переходьте за посиланням та висловіть свою думку https://cutt.ly/0YyM72E 


18201Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: