Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 6 лютого 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/02/06/maisternja-flikeriv-svitljachki-bezpeki-.htm
суспільство, 6 лютого 2023

Майстерня флікерів «Світлячки безпеки»


Кущівська бібліотека провеладля своїх маленьких користувачів майстерню повиготовленню флікерів. Юні читачі прослухали бесіду «Світло фар», з якої дізналися про проєкт «Амбасадори безпеки». 


Мали змогу виготовити флікери своїми руками, щоб бути видимим у темний період доби. У куточку по безпеці «Правила безпеки на дорогах» діти ознайомилися з книгами, які розповідають про безпечний рух пішоходів. Дізналися, чому стрибає світлофор, як бути уважним, переходячи дорогу, розпізнавати основні дорожні знаки та бути суперпішохідом – носити флікери. Але, як кажуть поліцейські - правила дорожнього руху потрібно знати і виконувати! Після обговорення, читачі із задоволенням закріпили флікери на одязі і наплічниках.


Захід  проведено в рамках проєкту Громадський хаб «Амбасадори безпеки», що втілює Агенція сталого розвитку «Хмарочос» за підтримки Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади.


Детальніша інформація на сайті бібліотеки:

http://biblioteka-filiya5.edukit.kr.ua/


648Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: