Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 21 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/06/21/u-jakomu-tsentri-zainjatosti-mozhut-zrobiti-zapis-pro-viplatu-dopomogi-po-bezrobittju-.htm
суспільство, 21 червня 2022

У якому центрі зайнятості можуть зробити запис про виплату допомоги по безробіттю?

Кіровоградський обласний центр зайнятості


У трудовій книжці безробітного запис про початок, поновлення, скорочення та припинення виплати допомоги по безробіттю робить посадова особа базового центру зайнятості (філії обласного центру зайнятості, далі – центр зайнятості). Це передбачено вимогами законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття. 


Звертаємо увагу, що у період воєнного стану запроваджені спеціальні норми законодавства, якими спрощена процедура зміни центру зайнятості. Вищевказані записи до трудової книжки безробітного можевнестипосадова особа центру зайнятості за місцем звернення безробітного. У цьому випадку не важливо, яким центром зайнятостіприйняті відповідні рішення. 


Якщо ж брати стандартну ситуацію, то такі записи вносяться у тому центрі зайнятості, де призначалася виплата допомоги по безробіттю.


Слід зазначити, що у разі припинення виплати допомоги усі такі записи засвідчуються особистим підписом посадової особи та печаткою центру зайнятості.



1243Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: