Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 23 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/12/23/likar-z-kirovogradschini-kostjantin-jarinich-vrjatuvav-ditinu-jaka-provalilas-pid-krigu.htm
суспільство, 23 грудня 2021

Лікар з Кіровоградщини Костянтин Яриніч врятував дитину, яка провалилась під кригу


23 грудня приблизно о 14:00 до приміщення Гімназії новітніх технологій навчання, що у м. Кропивницький у мікрорайоні Озерна Балка, забігла школярка та повідомила, що під кригу на ставку поблизу провалилась дівчинка. 


У цей момент у гімназії перебував Костянтин Яриніч (лікар та громадсько-політичний діяч). Він миттєво зорієнтувався, попросив мотузку та кинувся на порятунок. Працівники закладу в цей час викликали служби екстреного реагування. Костянтин, знявши одяг, по кризі підповз до дитини та почав витягувати. Рятувальники, що оперативно прибули на місце події, допомогли вилучити дитину на берег. Дитину-п’ятикласницю зігріли у гімназії та заспокоїли до прибуття медиків, які транспортували її у задовільному стані до дитячої обласної лікарні.


Завдяки рішучим та грамотним діям Костянтина Яриніча дівчинка не загинула, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Шановні батьки, педагоги! Слідкуйте за дозвіллям дітей! Навчайте їх правил безпеки! За жодних обставин не дозволяйте ходити на водойми!

               

3650Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: