Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 7 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/09/07/zhinki-mozhut-pidtrimka-molodi-.htm
суспільство, 7 вересня 2020

Жінки можуть! Підтримка молоді!


Вчора, 6 вересня було проведено перше зібрання ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ “ ЖІНОЧА ГРОМАДСЬКА ІНІЦІАТИВА “ЖІНКИ МОЖУТЬ”.


До заходу також долучились різні громадські організації «Цвіт землі», «Берегиня миру» та представники інших ГО. Спікерами виступали Ольга Ковальова-Алокілі, яка є лідером жіночої ініціативної організації «Жінки можуть» та потенційною кандидаткою на посаду міського голови міста Кропивницький від ПП «Слуга Народу», Ірина Кінша - директор громадської організації «Цвіт землі», Людмила Волошина – керівниця благодійної організації «Берегиня України» та Юлія Дубина – Громадська активістка, потенційна кандидатка на посаду депутата міської ради міста Кропивницький та уповноважена особа ГО «Жінки можуть». Модератором заходу виступала Катерина Лунгул, яка є телеведучою.


На заході організації заявили про підтримку один одного, можливість об`єднання у майбутньому та співпрацю в сфері розвитку міста Кропивницький, також мова йшла і про залучення інших ініціативних громадських організацій на муніципальному рівні. 


Ідеєю заходу було об`єднати вже існуючих активних представників організації та залучити нових людей, налаштованих на розвиток та покращення майбутнього в наступні роки. «Ми досягнемо кращих результатів, якщо всі будуть залучені до цього важливого процесу!» - Ольга Ковальова-Алокілі.


Також, було зазначено, що на сьогодні дуже важливим є згуртування зусиль, спрямованих на досягнення соціальних, культурних, економічних, політичних та інших цілей разом, тому кожну та кожного хто має на меті робити зміни було запрошено до офісу Громадської організації “ЖІНОЧА ГРОМАДСЬКА ІНІЦІАТИВА “ЖІНКИ МОЖУТЬ”, який розташований по вулиці Тараса Карпи, будинок 62/2.


Основним меседжем заходу було:

- заклик до об'єднання ініціативних людей та обговорення стратегічної концепції розвитку міста.


- стурбованість щодо природного приросту населення, яке за даними облстату Кіровоградщини йде на скорочення, кожні два дні місто втрачає 9 осіб. В цілому за 2019 рік місто Кропивницький втратило 1% населення, що зменшило кількість населення на 1631 особу, - заявила Ольга Ковальова-Алокілі.


- концепція повернення програми на муніципальному рівні «Пакунок маляти», на основі виявлених потреб (70%-80%) батьків додатково до фінансової підтримки від держави.


- обговорення переваг залучення жінок міста Кропивницький до процесу прийняття рішень, від дипломатичності, цілеспрямованості, адаптивності, гнучкості та толерантного ставлення.


Ольга Ковальова-Алокілі, лідер жіночої громадської ініціативи заявила про готовність взяти відповідальність на себе за усе місто та підкреслила: «Я вірю в таке суспільство, де важливий і цінний вибір кожної людини — незалежно від статі, зовнішності та інших відмінностей. Де кожна і кожен з нас вибирає ідентичність, професію, соціальну роль, релігію та свій̆ шлях у майбутнє».


3410Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: