Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 вересня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/09/20/na-kirovogradschini-politseiski-vikrili-golovu-vlk-u-sluzhbovomu-pidroblenni.htm
новини, 20 вересня 2023

На Кіровоградщині поліцейські викрили голову ВЛК у службовому підробленні


Слідче управління поліції області, за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області ДСР НПУ та процесуального керівництва Кропивницької спеціалізованої прокуратури, проводить розслідування за фактом вчинення протиправних дійголовою військово-лікарської комісії одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.


Встановлено, що службова особа, діючи в інтересах трьох жителів області, внесла завідомо неправдиві відомості у висновки військово-лікарської комісії,засвідчивши їх власним підписом та відтиском печатки. У результаті громадян визнано обмежено придатними до військової служби, що не відповідає дійсності. Під час проведення слідчих дій доведено факти вчинення правопорушень. 


У рамках кримінального провадження голові ВЛК повідомлено про підозру за ч. 1 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – до трьох років обмеження волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


За матеріалами слідчого управління поліції Кіровоградської області


640Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: