Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 вересня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/09/18/rjatuvalniki-vlashtuvali-kvest-z-tematiki-bezpeki-dlja-kropivnitskih-shkoljariv.htm
новини, 18 вересня 2023

Рятувальники влаштували квест з тематики безпеки для кропивницьких школярів


Днями кропивницькі рятувальники організували квест з безпеки для учнів 4-го класу Подільської гімназії м. Кропивницького. Захід відбувся в Обласному краєзнавчому музеї, де на юних шукачів пригод чекав непростий, та разом з тим, дуже цікавий маршрут, повідомляє ГУ ДСНС у Кіровоградській області.


Перед стартом для учасників гри провели чіткий інструктаж, кожна з команд отримала карту та рушила курсом безпеки. Перед командами постало завдання подолати усі 6 станцій квесту та отримати ключ до безпеки. Виконуючи завдання інтерактивної гри, діти демонстрували знання з основ пожежної та мінної безпеки, надання домедичної допомоги постраждалим, а також вчилися знаходити вихід з проблемних ситуацій, проявляли спритність і кмітливість при розв’язанні ребусів, аналізі підказок на шляху до головної розгадки квесту.


У фіналі інтерактивної пізнавальної розваги школярі отримали від рятувальників корисні подарунки, що містять інформацію про те, як поринути у пригоди та не наробити шкоди.


Адміністрація краєзнавчого музею, у свою чергу, відзначила працівників Служби порятунку Подякою на знак шани до їх праці напередодні  професійного свята рятувальників!

                     


661Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: