Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 вересня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/09/15/u-kirovogradskii-ova-vidbuvsja-trening-z-pitan-dijalnosti-regionalnogo-ofisu-mizhnarodnogo-spivrobitnitstva.htm
новини, 15 вересня 2023

У Кіровоградській ОВА відбувся тренінг з питань діяльності Регіонального офісу міжнародного співробітництва


У Кіровоградській ОВА відбувся тренінг з питань діяльності Регіонального офісу міжнародного співробітництва та налагодження співпраці з іноземними партнерами


Тренінг для громад області пройшов за головування заступника начальника ОВА Сергія Шеремета. До заходу також долучився онлайн радник заступника керівника Офісу Президента Артем Гусак.


"Наш Регіональний офіс є центром взаємодії між територіальними громадами, підприємствами, громадськими організаціями області та міжнародними партнерами. Тому хочу наголосити на можливості надання до офісу існуючих інвестиційних проєктів, які можливо реалізувати за рахунок коштів іноземних інвесторів, а також потреби у міжнародній технічній, гуманітарній, фінансовій допомозі. В подальшому ці проекти будуть акумулюватись і пропонуватися іноземним партнерам та донорам," - звернувся до представників громад області Сергій Шеремет.


Під час тренінгу обговорили основні аспекти взаємодії між Регіональним офісом та територіальними громадами, а також розповіли про механізми залучення інвестицій від міжнародних партнерів.


Нагадаємо, що на території Кіровоградської області під егідою ОВА та за участі Агенції регіонального розвитку розпочав роботу Регіональний офіс міжнародного співробітництва, основна концепція якого - слугувати центром міжнародної допомоги та комунікаційним майданчиком для більш якісної реалізації проєктів міжнародної допомоги та відновлення.


Детальніше про Регіональний офіс міжнародного співробітництва та налагодження співпраці з іноземними партнерами

https://kr-admin.gov.ua/start.php?q=regionoffice/UA/regionoffice.html

https://t.me/kirovohradskaODA/12033

       

330Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: