Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 вересня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/09/15/aktsiju-zapobigti-vrjatuvati-dopomogti-vlashtuvati-rjatuvalniki-dlja-ustinivskih-shkoljariv-na-kirovogradschini.htm
новини, 15 вересня 2023

Акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти” влаштувати рятувальники для устинівських школярів на Кіровоградщині


Цього тижня устинівський пожежно-рятувальний підрозділ завітав до місцевого ліцею з технікою та спорядженням і влаштував акцію під гаслом: “Запобігти. Врятувати. Допомогти”. Програма заходу передбачала знайомство школярів з вмістом пожежно-рятувального автомобіля та усім обладнанням, яке використовують бійці під час ліквідації надзвичайних подій. 


Із задоволенням учні приміряли бойовки, вправлялися із ручним комбінованим стволом, уявляючи себе справжніми рятувальниками. 


А ще працівники Служби порятунку розповіли про виїзди на гасіння пожеж, переконуючи малечу кожною історію з професійного досвіду, чим можуть закінчитися  жарти з вогнем, людська необачність та відверте нехтування правилами пожежної безпеки.


Насамкінець рятувальники нагадали дітям про правила поведінки у природному середовищу, у місцях масового перебування людей, а також дії за сигналом повітряної тривоги. 


Цього дня учні отримали свіжу порцію знань, приправлену позитивними емоціями в атмосфері довіри та захищеності, створеній Службою порятунку, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

                     

589Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: