Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 грудня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/12/26/u-bibliotetsi-chizhevskogo-vidkrilisja-batkivski-klubi-foto-.htm
новини, 26 грудня 2022

У бібліотеці Чижевського відкрилися батьківські клуби (ФОТО)


Друзі, у нас є чудова новина. В бібліотеці розпочав свою роботу Батьківський клуб - спільні заходи для батьків та дітей. Тематика засідань батьківських клубів різноманітна. Вона передбачає широкий спектрпитань, які на даний час є актуальними для дітей та їх сімей, а саме: надання першої психологічної допомоги, розвитокстресостійкості батьків, розпізнавання стресових реакцій дітей, тощо. Під час заходів батьки матимуть можливість поспілкуватися з фахівцями, обговорити актуальні питання, а діти –відвідати майстер-клас, пограти в розвиваючи ігри, стати учасником квесту. 


22 грудня відбулося перше засідання Батьківського клубу на тему «Здорове харчування дитини».  Адже найважливішим для батьків є здоров’я дитини. А одним з вагомих факторів благополучного розвитку дитини є здорове харчування. 


Батьки мали змогу поспілкуватися з педіатром Любов’ю Ткаченко стосовно правильного та раціонального харчування дітей. Саме батьки можуть побудувати міцний фундамент правильних харчових звичок, яких їхня дитина дотримуватиметься все життя. Лікарка порадилане забороняти дитині певні продукти, а навчити її самостійно робити вибір на користь якісних, поживних і здорових варіантів. А це можливо шляхом формування здорових харчових звичок у сім’ї.


Тож запрошуємо вас на наступні зустрічі в рамках Батьківського клубу. Такі заходи сприятимуть побудові позитивних стосунків між батькамита дітьми, розумінню своїх дітей, наданню їм необхідної підтримки. Навчитьбатьків обирати оптимальні способи взаємодії з дітьми, бути успішнимибатьками успішних дітей.

                

710Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: