Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 листопада 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/11/04/aktori-teatru-korifeiv-nazhivo-chitatimut-kazki-dlja-ditei-u-bibliotetsi-chizhevskogo.htm
новини, 4 листопада 2022

Актори театру корифеїв наживо читатимуть казки для дітей у бібліотеці Чижевського


Актори театру корифеїв Дарія та Євген Скрипники наживо читатимуть для дітей та дорослих казки в обласній бібліотеці імені Чижевського. Про це повідомила директор бібліотеки Валентина Животовська сьогодні, 3 листопада.


«Разом із театром імені Марка Кропивницького ми започаткували новий проєкт – Родинний клуб. Спільно вирішили створити затишну атмосферу і подарувати дітям та дорослим насолоду від прослуховування живого читання книг.  Допомагатимуть нам актори Дарія та Євген Скрипники», - розповіла Валентина Животовська.


Перша зустріч відбудеться 5 листопада об 11:00 у відділі мистецтв обласної бібліотеки. Дарія та Євген читатимуть казку кропивницької письменниці Надії Гармазій «Марго та Єдиноріг, що жив у буфеті».


На дітей також чекають сюрпризи та майстер-клас зі створення листівки про героя казки – Єдиноріга, що живе у буфеті.


Як уже повідомлялося, викладачі Кропивницького музичного фахового коледжу, відомі оперні співаки Олександр та Анастасія Безаї проведуть безоплатні антистресові заняття співом.

https://t.me/oblrada_kr/2497


565Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: