Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 жовтня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/10/03/oblasne-literaturne-ob-ednannja-step-prezentuvalo-knigu-teneta-pomsti-foto-.htm
новини, 3 жовтня 2022

Обласне літературне об’єднання «Степ» презентувало книгу «Тенета помсти» (ФОТО)


В бібліотеці Чижевського обласне літературне об’єднання «Степ» імені Віктора Погрібного презентувало книгу «Тенета помсти». 


Її родзинкою є єдина тема, яку для себе обрали літератори, - помста. Розповіді про винахідливу помсту завжди захоплюють, згадаймо лише «Графа Монте-Крісто» Дюма.


Десять авторів - Олександр Архангельський, Ніна Даниленко, Максим Липкан, Людмила Макей, Тетяна Микитась, Назарій Назарів, Ольга Полевіна, Олена Трибуцька, Наталія Фесенко, Надія Чичкан – по-своєму неповторно та яскраво розкрили тему, яка ніколи нікого не залишає байдужим. Різнобарвні оповідання, такі несхожі між собою, написані у різних стилях різноманітними художніми засобами доводять просту істину: зло буде покаране. І не має значення, хто карає- доля чи людина. Чи, може, людина лише зброя долі?..


Цікаво було слухати, як автори розповідали про народження сюжетів та їх втілення та дізнатись про спільну укладацька роботу над книгою, яку злагоджено втілили члени об’єднання.


Видання вийшло невеликим тиражем. Тож якщо є бажання його прочитати, запрошуємо до бібліотеки Чижевського! 

          

639Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: