Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/06/17/pridbanii-komandoju-slugi-narodu-avtobus-pereobladnajut-pid-avtomobilnii-gospital.htm
новини, 17 червня 2022

Придбаний командою «Слуги Народу» автобус переобладнають під автомобільний госпіталь


Народний депутат від Кіровоградщини, представник "Слуги Народу"  Олександр Дануца спільно зі своїми однопартійцями та друзями придбали в Німеччині великогабаритний автобус Setra для потреб одного з госпіталів.


«Setra вже в Києві й переданий неймовірним хлопцям, представникам громадської організації, які безпосередньо займаються допомогою госпіталям», - розповів Олександр Дануца.


Автобус повністю переобладнають під автомобільний госпіталь, в якому буде встановлено 6-8 медичних ліжок, в тому числі, з апаратами ШВЛ. А потім він вирушить у Донецьку область в місто Покровськ.


«В Німеччині є багато друзів України, які не висловлюють «занепокоєння», а допомагають максимально, як тільки можуть. Наш друг і волонтер Ігор Дорофей знає цих прекрасних людей, тому й заїхав у Мюнхені в пекарню, де в придбаний нами автобус власники і колектив пекарні загрузили 30 тисяч хлібобулочних виробів тривалого зберігання», - розповів Олександр Дануца.


Вже в Україні цей смачний і поживний хліб розвезли в три області -  Київську, Чернівецьку та Кіровоградську. На Кіровоградщині хліб тривалого зберігання передали в громадську організацію «Разом ми Сила», звідки він потрапить до хлопців на передову.


«Ми не зупиняємось! Бо зараз дуже великий запит саме на такий вид транспорту. Вдячний всім, хто допоміг придбати і пригнати цей автобус: Михайлу Бєжану, В’ячеславу Онацу, який підтримує нас з Чехії, Дмитру Бобухі та вже згаданому Ігорю Дорофею», - додав Олександр Дануца.



         

1171Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: