Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/10/26/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-nagadali-meshkantsjam-privatnogo-sektora-pravila-bezpeki-voseni-foto-.htm
новини, 26 жовтня 2021

На Кіровоградщині рятувальники нагадали мешканцям приватного сектора правила безпеки восени (ФОТО)


На Кіровоградщині триває роз’яснювальна робота серед громадян щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Профілактичні заходи проводять працівники пожежно-рятувальної служби з метою запобігання пожежам під час опалювального сезону. Особливу увагу рятувальники звертають на домівки, у яких ще користуються пічним опаленням, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


26 жовтня профілактичне відпрацювання провели фахівці Кропивницького районного управління ГУ ДСНС в області у житловому секторі селища міського типу Компаніївка.


Рятувальники нагадали господарям, що необхідно полагодити димарі та печі, перевірити справність газового опалення, електрообігрівачів. Наголосили, що обігрівати оселю потрібно тільки справними приладами. Порадили не залишати будь-які побутові електроприлади ввімкненими на ніч, особливо обігрівачі, та в жодному разі не сушити на них одяг. Також нагадали правила користування пічним опаленням. 


Під час спілкування з жителями Компаніївки також йшлось про заборону спалювання сміття, опалого листя та сухої рослинності поблизу будівель і споруд, оскільки це може призвести до пожеж та значних збитків та завдає великої шкоди здоров’ю та довкіллю.


Крім того, компанійчанам дали рекомендації, як поводитись у випадку виявлення боєприпасів часів минулих війн


На завершення розмови надзвичайники вручили громадянам застережні листівки. 


               

2033Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Stop raiders26 жовтня 2021 17:42
0
Массовое рейдерство в Печерском районе Киева
t.me/kiev_channel/499
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: