Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/14/sribnu-prizerku-paralimpiiskih-igor-deputati-oblradi-udostoili-vidznaki-za-zaslugi-ii-stupenja.htm
новини, 14 вересня 2021

Срібну призерку Паралімпійських ігор депутати облради удостоїли відзнаки «За заслуги» ІІ ступеня


Срібну призерку Паралімпійських ігор-2020 Анастасію Мисник депутати обласної ради удостоїли відзнаки Кіровоградської області «За заслуги» ІІ ступеня. Відповідне рішення прийняла постійна комісія з питань регламенту, депутатської діяльності, свободи слова, правової та антикорупційної політики облради вчора, 13 вересня, інформує сайт облради. 


На Паралімпійських іграх-2020, що проходили цьогоріч у Токіо, Анастасія Мисник здобула срібло зі штовхання ядра у класі F20.


Раніше легкоатлетка виборювала срібло на Паралімпіадах у Лондоні та Ріо-де-Жанейро.


Анастасія Мисник тренується в Олега Соколовського в Кіровоградському регіональному центрі з фізичної культури і спорту осіб із інвалідністю «Інваспорт» з 2008 року і має звання майстра спорту України міжнародного класу.


Нагадаємо, до Дня фізичної культури і спорту України Олег Соколовський нагороджений Почесною грамотою Кіровоградської обласної державної адміністрації та обласної ради.


711Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: