Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/14/nazustrich-uspihu-v-ustinivtsi-vidbulos-zasidannja-klubu-dlja-molodi.htm
новини, 14 вересня 2021

Назустріч успіху: в Устинівці відбулось засідання клубу для молоді


Днями на черговому засіданні клубу для молоді «Назустріч успіху», що відбулося в Устинівській районній філії обласного центру зайнятості, йшлося про важливу тему сьогодення – вакцинування.


До обговорення цього питання запрошено лікаря-терапевта комунального некомерційного підприємства «Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Устинівської селищної ради Леоніда Крамаренка.


Відкрила захід провідна фахівчиня районної філії Алла Хохуля, яка наголосила, що на сьогодні для всіх без винятку найбільшою цінністю для досягнення успіху в житті, у т.ч. й професійному, є здоров‘я. Служба зайнятості не залишається осторонь цієї проблеми, з метою збереження життя і здоров’я безробітних громадян проводить різнопланові інформаційні заходи за участі соціальних партнерів.


Л. Крамаренко розповів слухачам, як уберегти своє здоров’я в умовах пандемії. Більш детально фахівець зупинився на питанні вакцинації від COVID-19. «Для профілактики інфікування варто дотримуватись простих правил: носіння захисних масок, миття рук з використанням спиртовмісних антисептиків, дотримання соціальної дистанції в людних місцях», – зазначив лікар-терапевт.


Крім того, під час заходу мова йшла й про шкідливі звички в житті людини, які заважають реалізації професійних та життєвих перспектив.


У свою чергу, А. Хохуля розповіла присутнім про те, як підвищити впевненість у собі, ефективність спілкування та самопрезентації молодого спеціаліста, а також як знайти своє місце та адаптуватися на сучасному ринку праці.


884Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: