Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/05/zhinok-rjatuvalnits-privitali-z-mizhnarodnim-dnem-borotbi-za-prava-zhinok-ta-mizhnarodnii-mir-foto-.htm
новини, 5 березня 2021

Жінок-рятувальниць привітали з Міжнародним днем боротьби за права жінок та міжнародний мир (ФОТО)


5 березня, напередодні Міжнародного дня боротьби за права жінок та міжнародний мир, в Управлінні ДСНС у Кіровоградській області відбулись урочисті заходи із дотриманням карантинних вимог з метою відзначення досягнень у професії та громадській діяльності працівниць Управління та підпорядкованих підрозділів, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк звернувся до колег-рятувальниць зі словами вдячності за сумлінне виконання службових обов’язків, особистий внесок у справу цивільного захисту та активну громадську діяльність. «Виконуючи свої професійні обов’язки, ви робите важливий внесок у діяльність Служби порятунку Кіровоградщини. Кожна з вас, дорогі колеги, обрала нелегкий шлях у житті – служити українському народові. Завдяки вам, ми досягли високого рівня довіри населення до нашої служби. Дякую вам та вітаю із святом рівності, нескореності, сили!»


               


1263Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: