Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/09/andrii-palchevskii-napoljagae-na-vvedenni-munitsipalnoi-nadbavki-do-pensii.htm
новини, 9 вересня 2020

Андрій Пальчевський наполягає на введенні муніципальної надбавки до пенсій


Українці повинні вимогливо ставитися до держави, коли виходять на пенсію. Про це заявив лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» в ефірі телеканалу News One. Андрій Пальчевський вважає за необхідне введення надбавок до пенсій з міських бюджетів.


«У київських пенсіонерів особливо важка доля, тому що тут найвищі ціни. Тут і заробити можна, але і витрати набагато вищі. У великих містах, і це стосується не тільки Києва, а й інших, повинні бути муніципальні надбавки до пенсії з міського бюджету в розмірі 500-1000 грн. Це обов'язково потрібно робити. З муніципальних грошей потрібно доплачувати пенсіонерам у всіх містах. Адже вони найбільш незахищена частина нашого суспільства», - заявив Пальчевський.


Політик упевнений, що українці повинні змінити своє мислення для об'єднання країни.


«Поки ми не зрозуміємо, що нам потрібно знаходити людей, які не забруднені у владі, але досить досвідчених для того, щоб цю владу втримати, ми приречені на Шапіто. Наш обов’язок зрозуміти, що ці мерзотники нагорі настільки розтягнули нашу країну, що зшити її допоможе тільки нове українське мислення», - сказав Пальчевський.


1410Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: