Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 квітня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/04/11/kriminalni-rozbirki-zi-striljaninoju-u-kropivnitskomu-video-.htm
новини, 11 квітня 2017

Кримінальні розбірки зі стріляниною у Кропивницькому (ВІДЕО)

Учора ввечері, 10 квітня, на 101-му мікрорайоні в Кропивницькому сталася масова стрілянина. За свідченнями очевидців, участь перестрілці брали 8 осіб. При стрільбі застосовувалися обріз мисливської рушниці та інша стрілецька зброя. Жертв серед місцевих мешканців немає - повідомляє сайт "Златопіль".


Очевидці розповідають, що конфлікт стався між людьми, які приїхали на майданчик поблизу будинку по проспекту Університетський, 23 на двох іномарках - "БМВ" та "Мазда". Спочатку між чоловіками відбулася нетривала розмова, яка і переросла в стрілянину. Неподалік - дитячий майданчик, де в цей час гралися діти.


Багато місцевих мешканців сприйняли перестрілку за салют чи дитячі пустощі з петардами.


- Я був на кухні, коли почув звуки пострілів. - розповідає один із місцевих жителів. - На майданчику побачив людей, які стріляли один в одного. Чорний "БМВ" і "Червона мазда". Один із авто був з місцевими номерами. Поруч гралися діти... На щастя, вони не постраждали. Хтось із місцевих з вікна навіть почав лаяти дітей за те, що вони нібито гралися петардами.


На місці пригоди можна побачити калюжу крові. На щастя, жертв серед місцевих чи випадкових перехожих немає.


Керівник сектору комунікації поліції Кіровоградської області Віталіна Бевзенко в коментарі "Златополю" спростувала інформацію про застосування автоматичної зброї під час стрілянини. За словами спікера, огляд місця події не підтвердив дану інформацію. Віталіна Петрівна також повідомила, що на даний момент оголошено план "Перехоплення" і пообіцяла більше інформації повідомити уже вранці.


Фото та відео - сайт "Златопіль"



Нагадаємо, що нещодавно в Кропивницькому біля Кіровського районного суду відбулися також кримінальні розбірки зі стріляниною: Подробности перестрелки возле суда, которые вам никогда не расскажет полиция


8477Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: