Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/11/13/v-dobrovelichkivskomu-raioni-rodich-vikrav-u-zhinki-5-5-tis-grn.htm
новини, 13 листопада 2014

В Добровеличківському районі родич викрав у жінки 5,5 тис грн

До Добровеличківського райвідділу міліції звернулася місцева жителька та повідомила, що її 20-річний родич викрав з будинку банківську карту, з якої у подальшому зняв кошти у сумі близько 5500 гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1. ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

Загалом же упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 414 заяв і повідомлень громадян, з них 67 з ознаками кримінальних правопорушень, повідомляє СЗГ УМВС в Кіровоградській області.Працівники Устинівського райвідділу міліції у ході проведення розслідування за фактом крадіжки встановили особу зловмисника, що підозрюється у викраденні насіння соняшнику кондитерського сорту з поля, що належить одній з агрофірм. Ним виявився 32-річний місцевий житель. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1. ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


Із заявою про крадіжку до Долинського райвідділу міліції звернувся місцевий житель. Попередньо встановлено, що 36-річний житель районного центру викрав з помешкання чоловіка болгарку. Підозрюваного затримано. 


1996Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: