Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/11/13/na-oleksandriischini-cholovik-jakii-vinaimav-pomeshkannja-obikrav-gospodarja.htm
новини, 13 листопада 2014

На Олександрійщині чоловік, який винаймав помешкання, обікрав господаря

20-річний чоловік, котрий винаймав помешкання у одного з жителів району, скориставшись відсутністю господаря та маючи вільний доступ до домоволодіння, викрав звідти інструменти. За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років, повідомляє Олександрійське РВ УМВС України в Кіровоградській області.

На території одного з населених пунктів Олександрійського району меценатами зводиться храм. Для проведення будівельних робіт з районного центру було запрошено бригаду майстрів. Останні уклали усну домовленість з місцевим 63-річним мешканцем про зберігання на території його домоволодіння обладнання та інструментів у позаробочий час.

Саме в цей період господар помешкання здав в оренду житло молодому чоловікові. Сподіваючись на добропорядність квартиранта, власник залишив своє домоволодіння на декілька днів. Але, коли повернувся, виявив відсутність електродрелі та речей підрядників: паркетниці, болгарки та зварювального апарату, про що він і повідомив до Олександрійського районного відділу міліції.

Працівники сектору дільничних інспекторів та карного розшуку у ході перевірок ломбардів на території Олександрії виявили в одному з них викрадені речі. Також правоохоронці з’ясували, що зниклий молодий винаймач житла та чоловік, котрий здав інструменти під заставу, – одна і та ж особа.

– За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 КК України «Крадіжка», - повідомив начальник Олександрійського РВ УМВС України в Кіровоградській області Василь Титаренко. – Місцезнаходження крадія встановлено, проводиться розслідування.

1865Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: