Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/24/vlada-na-mistsjah-mae-doluchitisja-do-roz-jasnjuvalnoi-kampanii-schodo-splati-kompensatsii-naselennju-v-umovah-pidnjattja-tarifiv.htm
новини, 24 червня 2014

Влада на місцях має долучитися до роз'яснювальної кампанії щодо сплати компенсації населенню в умовах підняття тарифів

На цьому під час апаратної наради наголосив заступник головиКіровоградської облдержадміністрації Віктор Рєзнік

Він зауважив, що на рівні області відповідна роз’яснювальна робота уже стартувала низкою прес-конференцій представників департаментів соціального захисту населення і житлово-комунального господарства ОДА. Роз’яснювальна робота ведеться і на телебаченні та по радіо – все це заради того, аби пояснити населенню умови відшкодування коштів під час підвищення тарифів на комунальні послуги. На аналогічну роботу обласна влада чекає і від райдержадміністрацій, що й підкреслив Віктор Рєзнік під час апаратної наради. 

У контексті порушеної теми він також проінформував про ситуацію із розрахунками за спожитий газ. Як повідомив заступник голови ОДА, минулого тижня загальний борг області за спожитий природній газ скоротився на 1 млн. грн. Наразі сума боргу, за словами Віктора Рєзніка, складає майже вісім мільйонів гривень, де частка місцевого і державного бюджетів співвідноситься порівну. За територіальною ознакою активізуватися із розрахунками мають Кіровоград, Олександрія, Світловодськ і Новомиргородський район. 

Віктор Рєзнік також наголошує, що у питанні підготовки до нового опалювального сезону ключовим залишається завдання переходу до альтернативних видів палива, особливо це стосується закладів соціальної сфери.

2155Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: