Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/24/golovam-teritorii-neobhidno-proanalizuvati-ochikuvani-rezultati-nadhodzhennja-do-bjudzhetiv-serpokrilov.htm
новини, 24 червня 2014

Головам територій необхідно проаналізувати очікувані результати надходження до бюджетів - Серпокрилов

Про виконання планів місцевих бюджетів та про поточні питання поінформував під час апаратної наради перший заступник головиКіровоградської облдержадміністрації Віктор Серпокрилов.

Як зазначив посадовець, до закінчення першого півріччя залишився тиждень. Саме зараз головам райдержадміністрацій та міським головам необхідно проаналізувати очікувані результати діяльності територій за перше півріччя та врахувати усі аспекти, а саме: обсяги будівельних робіт, обсяги валової продукції сільського господарства та рівень промислового виробництва, тобто ті чинники, що сьогодні впливають на матеріальний добробут. 

Окремо Віктор Серпокрилов звернув увагу на питання надходжень до бюджетів. В цілому, на сьогоднішній день, стан задовільний, разом з тим, викликає занепокоєння ситуація на окремих територіях. Найнижчий рівень виконання розрахункових показників Міністерства фінансів по доходах, що враховуються при визначені міжбюджетних трансфертів у Знам'янці, Кіровограді, Вільшанському, Гайворонському, Ульяновському, Світловодському і Устинівському районах. 

- Головам цих територій необхідно проаналізувати очікувані результати надходження до бюджетів та забезпечити їх виконання, - наголосив Віктор Серпокрилов.

Що стосується питання виплати заробітної плати, перший заступник голови облдержадміністрації поінформував про продовження виплат відпускних та матеріальних допомог на оздоровлення освітянам. За його словами, керівництво міст та районів мають активізувати роботу в цьому напрямку, та якомога швидше завершити ці виплати, адже вже скоро пріоритетним питанням стануть підготовка закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону 2014 – 2015 року.

Також Віктор Серпокрилов поінформував, що минулого тижня відбулося засідання організаційного комітету щорічної Всеукраїнської агропромислової виставки з польовою демонстрацією техніки "АгроЕкспо", що буде проходити з 2 по 4 жовтня. Під час засідання були поставлені чіткі завдання щодо підготовки та проведення цього заходу. Вже сьогодні подано заявок на площу в 3 рази більшу ніж в минулому році. Це говорить про те, що виставка набуває державного масштабу. Існує домовленість про те, що кожен район буде представлений на ній в рамках "Покровського ярмарку". 

- Усі відповідальні за проведення цього заходу мають вже сьогодні розпочати підготовчі роботи, - підкреслив перший заступник голови облдержадміністрації.

2292Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: