Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 березня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/03/07/berezkin-napraviv-gumanitarnu-dopomogu-v-krim-ekipazhu-kirovograda-.htm
новини, 7 березня 2014

Березкін направив гуманітарну допомогу в Крим екіпажу «Кіровограда»

Народний депутат ВР України Станіслав Березкін сьогодні відправив вантаж з допомогою для військових моряків, які несуть службу на кораблі «Кіровоград».


Вантаж супроводжується Кіровоградською організацією Товариства Червоного Хреста України, повідомляє  Перша електронна газета.

Такий вчинок народного депутата є актом солідарності з військовими, які служать народу України та вірні присязі.

12 тонн продуктів харчування (повний набір різноманітних круп і макаронних виробів, консервів, м’ясних виробів, чай, кава та ін.) будуть доставлені морякам найближчим часом.

[img src="http://www.kirovograd.net/data/news_images/name/large/1584?1394197562" alt="">«Ми з величезною тривогою спостерігаємо за подіями, що відбуваються в Криму. Сьогодні всім нам важливо об’єднатися навколо ідеї соборної та єдиної України, братерства, взаємоповаги, і бути толерантними один до одного. Від всього серця хочу Вам сказати, що кіровоградці всі без виключення турбуються про Вас. Ви – наші захисники! Ми впевнені, що можемо розраховувати на Вашу підтримку. В свою чергу, знайте – ми готові підставити плече Вам і Вашим родинам. Бажаю Вам здоров’я та витримки», – зазначив Станіслав Березкін у своєму зверненні до екіпажу корабля.

Нагадаємо, що десантний корабель «Кіровоград» нині дислокується біля узбережжя Криму.


4024Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: