Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Гончаренко Центр Кропивницький
Дата: 7 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2021/08/07/maister-klas-emotsii-na-polotno-.htm
афіша, 7 серпня 2021

Майстер-клас "Емоції на полотно"

Гончаренко Центр Кропивницький

​Прагнете дослідити свій внутрішній світ і відтворити його у малюнку? Тоді Гончаренко центр запрошує вас на тренінгову зустріч, під час якої Інна Канівець та Наталя Ковальова запропонують вам інструменти для гармонізації особистості, подолання внутрішніх перешкод та розвитку спонтанності й розкриттю творчого потенціалу.

Що ви отримаєте для себе у результаті малювання аквареллю?
• вибудовування гармонійних стосунків з оточуючими;
• усвідомлення різних сторін власної особистості;
• особистісне зростання і прийняття себе;
• розкриття потенційних можливостей;
• розуміння і прийняття оточуючих;
• душевна рівновага і спокій;
• та прекрасна атмосфера

Через живопис можна встановити зв'язки між художніми образами та своїми звичкам і рисами характеру. Спонтанно намальовані картини розкажуть вам про ваші ціннісні орієнтації і особливості світогляду.

Щоб потрапити на майстер-клас, який відбудеться на даху Гончаренко центру у середу, 25 серпня, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/DQQbywi - і чекайте на дзвінок-запрошення від адміністраторки Гончаренко центру напередодні, 23-24 серпня, бо кількість місць обмежена! Ми запросимо тільки 25 осіб.

Хто отримає персональне запрошення, будь ласка, приходьте о 18.00, а краще за 15 хвилин до початоку заходу, за адресою вул. Велика Перспективна, 4а - вхід до двоповерхової будівлі збоку. І візьміть обов'язково з собою пледик або ковдру, на який сядете на даху.

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні. Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop


2425Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: