Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Гончаренко Центр Кропивницький
Дата: 5 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2021/06/05/psihologichna-transformatsiina-gra-energija-ikigai-.htm
афіша, 5 червня 2021

Психологічна трансформаційна гра "Енергія ікігай"

Гончаренко Центр Кропивницький

Ікігай - це індивідуально! Це внутрішнє відчуття, що наповнює життя людини сенсами і змістом, дарує впевненість і задоволення. Психологічну трансформаційну гру «Енергія ікігай» проведе у Кропивницькому Гончаренко центрі у суботу, 12 червня Оксана Береславська.

Ціль гри - активізація рушійної сили енергії життя. Дія - причина змін! Гра дасть вам можливість відчути це, відкрити свої таємниці ікігай, досліджуючи концепцію японського мистецтва жити, а також знайти свої додаткові ресурси і відповіді на турбуючі питання.

У форматі гри ви зможете:

✔зрозуміти і прийняти себе

✔знайти додаткові джерела ресурсів

✔гармонізувати внутрішній стан

✔розкрити творчий потенціал

✔активізувати енергію життя

Оксана Береславська - практикуюча психологиня, юнгіанська консультантка, спеціалістка по роботі з МАК, авторка і ведуча таких психологічних ігор, як «Без меж» та «Енергія ікігай», а також жіночих психологічних зустрічей.

Щоб взяти участь у заході, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/5nctkSn - і чекайте на телефонний дзвінок та запрошення від адміністраторки напередодні (10-11 червня). Ми запросимо всього 15 осіб з огляду на розмір нашого приміщення та карантинні обмеження.

Будь ласка, запишіть собі номер - 050-884-97-16, це робочий телефон Гончаренко центру, - бо інакше ви не побачите нашого повідомлення у Вайбері\Телеграмі. Зустріч почнеться у суботу, 12 червня об 11.00 і триватиме біля трьох годин. Адреса Гончаренко центру: вул.Велика Перспективна, 4 а - другий поверх (вхід з правого боку будівлі, на першому поверсі працює SushiMaster).

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

3177Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: