Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: розслiдування
Автор: сайт Прозоро
Дата: 18 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/investigation/2016/08/18/deputatska-zemelna-komisija-perestrahuvalas-i-ne-priinjala-rishennja-schodo-nadannja-dozvolu-na-vikup-zemli-vlasnikami-rinku-prestizh-.htm
розслiдування, 18 серпня 2016

Депутатська «земельна комісія» перестрахувалась і не прийняла рішення щодо надання дозволу на викуп землі власниками ринку «Престиж»

сайт Прозоро

Постійна комісія міської ради з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища, котра 17 серпня засідала у складі 5 осіб, так і не змогла прийняти ні позитивного ні негативного рішення щодо погодження проекту рішення міськради «Про продаж ТОВ «Ринок «Престиж» земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Яновського (від салону «Меблі» до будинку №98)». 


Мова йде про продаж земельної ділянки під кадастровим номером 3510100000:39:324:0063, площею 184 м2. Вартість ділянки, згідно так і не погодженого рішення, складає 151,96 тис. грн., або ж 826 грн. за 1 квадратний метр.  На даний момент ділянка знаходиться в довгостроковій оренді у вищезгаданої фірми.

 




 



Щоб збідльшити фото неатисніть на ньому


Депутатська комісія, у  складі голови Юрія Деркаченказаступника голови  Сергія Капітонова, секретаря комісії Вадима Дриги та членів комісії Віталія Бєлова і Юрія Гребенчука, так і не змогла прийняти рішення по даному питанню, хоча голосувала двічі. Першого разу, за пропозицію «відмовити», проголосували Деркаченко та Капітонов, «утримався» - Бєлов, не голосували взагалі – Дрига і Гребенчук. Другого разу, з аналогічними показниками було проголосовано за пропозицію «погодити». Таким чином даний проект рішення буде розглянутий депутатським корпусом міської ради Кропивницького на найближчій сесії без погодження профільної комісії.


Товариство з обмеженою відповідальністю «Ринок «Престиж» належить подружжю підприємців Медведенко – Ларисі Вікторів та Миколі Олексійовичу. Наприкінці минулого року міська рада  віддала підприємцям в оренду 1,67 га землі, встановивши найменший, із законодавчо можливих, розмір орендної плати.  Микола Медведенко окрім вище вказаної фірми є співвласником, разом із сином Віктором, ТОВ «Господарчі товари 2010».




Прозоро 

48403Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: