Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: надзвичайні події
Автор: ТСН
Дата: 12 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/incidents/2016/04/12/zvilnenii-z-tjurmi-lozinskii-zapisav-pershe-interv-ju-ta-vidvidav-ridnu-kirovogradschinu.htm
надзвичайні події, 12 квітня 2016

Звільнений з тюрми Лозінський записав перше інтерв'ю та відвідав рідну Кіровоградщину

ТСН



Перше інтерв'ю на волі дав звільнений екс-нардеп Віктор Лозинський. Він прокоментував свій вихід з в'язниці та розповів, що зараз для нього найважливіше – власне здоров'я, йдеться в сюжеті ТСН.


Політик з'явився на фоні Інституту Амосова був у костюмі та краватці. Запевнив, що справа, за яку його відправили в тюрму, насправді була самозахистом. "Я вас запевняю, якщо в подальшому така ситуація повториться – я поступлю точно так само", - сказав він. Найперше, каже, зараз опікується лікуванням. "Ідуть консультації лікарів, чи не потрібно робити шунтування. Чисто таке. Уже рекомендації дані, що потрібно проходити стаціонарне лікування", - заявив він. Разом із тим у самому інституті заперечують, що Лозінський лікується в них. Кажуть, він би ліг до "Феофанії".


Як стало відомо ТСН, уже завтра ГПУ отримає повний текст рішення Апеляційного суду Київської області, і лише після цього зможе підготувати касаційну скаргу на те, що екс-нардепа випустили на волю. Тим часом Лозінський після звільнення вже встиг побувати в своєму маєтку на Кіровоградщині. Про це кажуть місцеві. Він приїжджав, аби стати на облік місцевої поліції. Адвокат Лозінського запевняє, що не знає, де наразі перебуває його підзахисний. І запевняє – з ним не спілкувався. "У мене зараз немає його контактів. Якщо в нього все добре – слава Богу. Якщо йому треба буде – він позвонить", - пояснив юрист. Раніше журналісти ТСН намагались розшукати Лозінського в столиці та околицях, але за численними адресами слідів його перебування не було.




48376Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: