Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Відділ соціокультурної діяльності ОУНБ ім.Д.І.Чижевського
Дата: 8 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/06/08/lito-z-bibliotekoju.htm
культура, 8 червня 2022

Літо з бібліотекою

Відділ соціокультурної діяльності ОУНБ ім.Д.І.Чижевського


От ви знаєте, що у бабусі були не два, а три веселих гусі? Один сірий, другий білий, третій в капелюсі! Не чули? А хлопчики та дівчатка з центру психології та розвитку Umbrella, які завітали у вівторок до ОУНБ імені Дмитра Чижевського знають! Як і героїв казок, пташок, тварин, риб та багато іншого. Все це вони продемонстрували, граючи в «У небі, на землі, у воді», «Живий кросворд», «Вгадай героя»тощо.


Поки у читальній залі тривали інтелектуально-рухливі ігри,  у відділі з питань медицини та охорони здоров’я школярики з Кропивницького колегіуму вивчали власні відбитки пальців і дізнавалися, що ще є в кожному з нас неповторного.


В Інтернет-центрі хлопці, що переїхали до нашого міста, разом з татом в цей час майстрували робота-змію. В холі малеча створювала неймовірно гарні сонечка, різнокольоровихвеселих звіряток, 3D-сувеніри. У відділі документів іноземними мовами працював театр Kamishibai й усі бажаючі вчилися виготовляти підставки під смартфони.


У відділі мистецтв в рамках Міжнародного кінофестивалю для дітей і підлітків «ЧілдренКінофест» демонструвалося пригодницьке фентезі «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке», а на прибудинковому майданчику діти виготовляли собі квіткові браслети та грали в інтелектуальну гру «Вгадай рослину & тварину»: рослину визначали за її листочками, тварину – по її слідах.


Запрошуємо дорослих та дітей на книгозбірні! Щовівторка та щосуботи в конференц-залі проходять заняття з нейрографіки. Протягом тижня в Інтернет-центрі працює робоклуб, а прихильники новітніх технологій можуть помалювати 3D-ручками.


Щопонеділка та щосереди у відділі мистецтв відомі кропивницькімисткиніпроводять різноманітні майстер-класи. Щоп’ятниці можна привести самих маленьких на майстер-клас з паперопластики «Веселі звірята». В цілому в бібліотеці можна взяти участь у більше десятка майстер-класів!Непосиди в холі можуть погратися у настільний футбол чи пострибати у 3D-кінекті.


Щотижня в головній книгозбірні області проходить безліч заходів! Анонси про них викладаються убібліотечному Telegram-каналі, на сторінці у Facebookабо на сайті. Щось корисне та для душі знайдеться для кожного!

                  

2063Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: