Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека-філія №17
Дата: 23 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/04/23/torgivlja-ljudmi-suchasne-rabstvo.htm
культура, 23 квітня 2021

Торгівля людьми – сучасне рабство

Бібліотека-філія №17


З метою підвищення знань, уявлень та розуміння проблем, пов’язаних із торгівлею людьми та надання інформації про заходи по  убезпеченню себе та своїх близьких від небажаних наслідків поїздки за кордон для роботи бібліотека-філія №17 запросила своїх активних користувачів до участі в захопливій навчальній настільній грі «Рожеві окуляри».


Запрошені читачі грали, навчаючись, обговорювали важливі та суперечливі питання, вчились прислухатись до партнера та приймати правильне рішення. В межах виховних заходів «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» в книгозбірні обговорюються проблеми нелегальної міграції та торгівлі людьми, які останнім часом набули надзвичайного поширення. Активізація профілактичної роботи спрямована  не тільки на формування адаптивного життєвого стилю, а й виховання відповідальності за власне життя та життя своїх рідних.


Матеріали настільної гри «Рожеві окуляри» впроваджує Український фонд «Благополуччя дітей» у партнерстві з Представництвом Міжнародної організації з міграції за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. 


1875Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: