Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Інформаційно-бібліографічний відділ ОУНБ ім.Д.І.Чижевського
Дата: 7 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/04/07/zapishit-nas-u-druzi-.htm
культура, 7 квітня 2021

Запишіть нас у друзі!

Інформаційно-бібліографічний відділ ОУНБ ім.Д.І.Чижевського


Гадаємо, що всі, хто користується сучасними месенджерами, знайомі з такою грою як «Запиши мене у друзі!». Так от – ми б теж хотіли потрапити у коло ваших друзів. Повірте (і перевірте) – ми дуже надійні і вірні! І ми будемо, як і належить справжнім друзям, завжди поруч і відгукнемось по першому кліку, щоб якісно та швидко вирішити вашу проблему. У межах можливостей фонду нашої бібліотеки. Адже ми – обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського. З фондом близько вісімсот тисяч примірників книг, з багатим ресурсом періодичних видань, з цифровою бібліотекою, цікавими проєктами, власною вікі-енциклопедією, електронними базами даних та різноманітними веб-сервісами.


От про них – детальніше. На оновленому сайті бібліотеки у розділі «Запитай бібліотекаря» до ваших послуг – віртуальна довідка. А наприкінці головної сторінки сайту ви побачите знайомі віконця Вайбера, Телеграма, Ватсапа. За допомогою цих сервісів ви можете надіслати ваше запитання і за короткий час отримати на нього відповідь.


Наявність таких послуг стає актуальною саме сьогодні, під час певних карантинних обмежень. Адже це суттєво економить і час, і кошти.


Отже, запишіть нас у друзі! Приходьте до нас у гості, почувайтесь, як вдома, і будьте сучасними та поінформованими!



2263Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: