Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Центральна міська бібліотека для дітей
Дата: 5 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/04/05/literaturna-mapa-uljubleni-pismenniki-kropivnitskih-ditei-na-karti-svitu-stvorena-.htm
культура, 5 квітня 2021

Літературна мапа «Улюблені письменники кропивницьких дітей на карті світу» СТВОРЕНА!

Центральна міська бібліотека для дітей


В рамках  Проєкту  протягом місяця понад сто дітей - читачі книгозбірень  МЦБС та всі бажаючі діти  Кропивницького розповідали про своїх улюблених письменників та відмічали  їх на карті світу. Учасники працювали творчо та креативно: представляли цікаві факти з біографій авторів, фото, колажі, цитати. Знайомивши весь світ зі своїми вподобаннями, відкривали для себе нові книги і нових письменників.


Всі діти різні. Тож і смаки у кожного свої. Географічна  широта їх літературних вподобань  дуже велика, від Північної Америки до  Східної Азії. Велика різниця і вікового складу учасників Проєкту, від 8 до 18 років.


Дякуємо бібліотекарям Міської централізованої бібліотечної системи, батькам наших учасників Проєкту за сприяння в його реалізації . Без їх допомоги мітка наших наймолодших учасників на Google карті , можливо, і не замайоріла б.


Пандемія внесла свої корективи в організацію святкової презентації Мапи. Центральна міська бібліотека для дітей, дбаючи про безпеку юних мешканців міста, не змогла зібрати всіх в своїй святковій залі. Тож, в Міжнародний день дитячої книги, нагородження учасників розподілилося по бібліотеках МЦБС, які були організаторами цієї творчої співпраці.


Проєкт сприяв залученню до читання дітей міста та довів, що КНИГА  ВСІХ ЄДНАЄ! 


1718Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: