Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 9 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/09/09/sluzhba-zainjatosti-proponue-bezrobitnim-stati-maistrami-vizazhu.htm
суспільство, 9 вересня 2021

Служба зайнятості пропонує безробітним стати майстрами візажу


Для тих, хто мріє професійно займатись візажем, 14 вересня поточного року на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Візажист». Термін навчання – 5 міс, повідомляє відділ організації профнавчання Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi.


Навчання відбувається у відмінно оснащених кабінетах, до послуг слухачів – сучасне обладнання і необхідні матеріали для роботи. Усі техніки макіяжу відпрацьовуються на матеріалах навчального закладу. 


Під час навчання майбутні візажисти вивчать основи пластичної анатомії та фізіології шкіри обличчя, правила підбору декоративної косметики, послідовність зняття і нанесення макіяжу тощо.


Умови направлення на навчання:


•повна  або базова загальна середня  освіта;

•вік особи не менше 18 років;

•медична довідка;

•особова медична книжка.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінені, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou



1276Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: