Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 7 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/09/07/jak-rozsliduvati-neschasni-vipadki-na-virobnitstvi.htm
суспільство, 7 вересня 2021

Як розслідувати нещасні випадки на виробництві


Стрімкий розвиток технологій і виробництва повсякденно підвищує вимоги до якості виконання службових обов’язків кожним працівником. В першу чергу це стосується дотримання правил техніки безпеки, виконання яких є запорукою збереження працездатності і навіть життя.


Одним із основних показників стану охорони праці на виробництві є рівень виробничого травматизму та професійної захворюваності.


2019 року Кабмін затвердив новий Порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві. Він спростив процедуру документування нещасних випадків на виробництві, а також документування взаємозв’язку захворювання із професійною діяльністю працівника.


Ключові положення цього документу в рамках освітнього проєкту «Інформаційна платформа з питань праці» проаналізує завідувачка сектору розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму Управління Держпраці у Кіровоградській області Альона Кочетова. 


Інформаційна зустріч відбудеться 8 вересня  о 15.00 у відділі документів із економічних, технічних та природничих наук ОУНБ імені Дмитра Чижевського. 


1712Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: