Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Олександр Волошин, директор Олександрівської районної філії обласного центру зайнятості
Дата: 22 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/07/22/vasil-dibrova-vtrata-roboti-tse-dlja-mene-shans-pereosmisliti-svii-trudovii-shljah-.htm
суспільство, 22 липня 2020

Василь Діброва: «Втрата роботи – це для мене шанс переосмислити свій трудовий шлях»

Олександр Волошин, директор Олександрівської районної філії обласного центру зайнятості


«Наприкінці минулого року, у зв'язку оптимізацією районних державних адміністрацій та їх структурних підрозділів, мене попередили про вивільнення. Я був переконаний, що втрата роботи – це шанс переосмислити свій трудовий шлях, змінити напрям діяльності чи взагалі – опанувати новий фах», – ділиться спогадами Василь Діброва.


Василь Миколайович, до вивільнення, понад сім років працював на посаді начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації. Він, як керівник, звільнився останнім з управління, адже йому довелося вирішувати чимало юридичних питань у процесі ліквідації установи.


Відразу після звільнення, у лютому місяці цього року, Василь Миколайович, не втрачаючи часу, в пошуках роботи звернувся до Олександрівської районної філії обласного центру зайнятості. Під час спілкування безробітного з кар’єрним радником, було з'ясовано, що він закінчив державний аграрний університет, і хотів би знайти роботу за освітою або суміжними професіями сільсьгосподарського спрямування.


Було складено індивідуальний план працевлаштування, і результат не забарився – Василю Миколайовичу підібрано роботу та направлено на співбесіду до Державного підприємства «Дослідне господарство «Ставидлянське»  Інституту сільського господарства Степу Національної Академії Аграрних Наук України» на посаду завідувача двору.


Результатом  працевлаштування  залишились  задоволені  всі,  і  в  першу  чергу  працівник,  для  якого процес вивільнення  вже  позаду,  а  в перспективі – постійна,  добре  оплачувана  робота.


За словами директора Олександрівської районної філії обласного центру зайнятості Олександра Волошина, питання працевлаштування безробітного вдалося вирішити спільними зусиллями: Василь Миколайович був налаштований на активний пошук місця роботи, а районна філія та роботодавець, у свою чергу, йому всіляко сприяли.



1300Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: