Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Сергій Богомільчук, прес-секретар ПрАТ «Кіровоградобленерго»
Дата: 6 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2019/02/06/pratsjuemo-na-rezultat.htm
суспільство, 6 лютого 2019

Працюємо на результат

Сергій Богомільчук, прес-секретар ПрАТ «Кіровоградобленерго»


Електроенергетика в Україні нині займає одну із ключових позицій як за кількістю запроваджених інновацій, так і за темпами розвитку й реформування. Лише невпинний рух вперед здатен забезпечити постійно зростаючий попит на кіловати. Мало виробити електроенергію, її ще необхідно якісно доставити до кінцевого споживача. Це можливо лише за умови вчасноговиконання заходів, які включають у себе реконструкцію, ремонт та технічне обслуговування обладнання.


У 2019 році на території області ПрАТ «Кіровоградобленерго» заплановано капітально відремонтувати більше 2 300 кілометрів повітряних та кабельних ліній різних класів напруги, майже 2 тисячі трансформаторних підстанцій і розподільчих пристроїв.


Проведуть капремонти 18 високовольтних підстанцій 150/35/10(6) кіловольт у Гайворонському, Олександрійському, Новоархангельському, Новоукраїнському, Маловисківському, Новомиргородському, Світловодському, Долинському, Новгородківському, Компаніївському та Знам’янському районах. У місті Кропивницькому ремонти виконають на ПС-150/35/10«Кіровоградська», «Південно-Східна», «Центральна», «Гідросила» та «Сільмаш».


На території області заплановано також проведення ремонтів 32 підстанцій напругою 35/10(6) кВ. Окрім цього, будуть виконані поточні ремонти 147 підстанцій класів напруги 150/35/10(6) кВ і 35/10(6) кВ.


Важливість даних технічних заходів важко переоцінити, адже вони є запорукою безаварійної роботи обладнання, а в кінцевому результаті – надійного електропостачання всієї інфраструктури краю.



1737Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: