Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Юлія Любіч,філія ДУ «Центр пробації» в Кіровоградській області
Дата: 13 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/09/13/v-kropivnitskomu-obgovorili-proekt-kolektivnogo-dogovoru.htm
суспільство, 13 вересня 2018

В Кропивницькому обговорили проект Колективного договору

Юлія Любіч,філія ДУ «Центр пробації» в Кіровоградській області


В Кропивницькому обговорили проект Колективного договору між Адміністрацією та трудовим колективом Державної установи «Центр пробації»на 2018-2021 роки


Сьогодні, 13 вересня 2018 року, в стінах філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області були проведені збори, у звꞌязку з обговоренням проекту Колективного договору між Адміністрацією та трудовим колективом Державної установи «Центр пробації» на 2018-2021 роки.


Основною метою запропонованого проекту Колективного договору є врегулювання трудових та соціально-економічних відносин, узгодження інтересів та зобовꞌязань працівників, поліпшення умов праці, установлення додаткових гарантій та пільг.


Під час проведення наради Головою профспілки Валерієм Голобородьком були висвітлені основні деталі щодо проекту Колективного договору між Адміністрацією Державної установи «Центр пробації» та працівниками філій, а саме: загальні положення, організація праці, забезпечення продуктивної зайнятості, оплата праці, режим роботи, тривалість часу і відпочинку, обовꞌязкове державне соціальне страхування, соціальні пільги та гарантії, контроль за виконанням колективного договору, відповідальність сторін, вирішення спорів тощо.


В ході обговорення кожен з присутніх мав змогу внести власні пропозиції, запитати, уточнити деяку інформацію, представити власне бачення задля створення найприйнятніших умов для втілення даного проекту в дію.


Зразок Колективного договору також був направлений в підрозділи ДУ «Центр пробації» в Кіровоградській області для ознайомлення та подальшого обговорення. Колектив позитивно сприйняв вищевказаний проект, який в подальшому пропонується взяти за основу при підписанні.



1852Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: