Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: У ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 3 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/01/03/rjatuvalniki-nagadujut-gromadjanam-pro-neobhidnist-suvorogo-dotrimannja-ppb.htm
суспільство, 3 січня 2018

Рятувальники нагадують громадянам про необхідність суворого дотримання ППБ

У ДСНС України у Кіровоградській області



3 січня працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед мешканців міст Світловодськ і Новоукраїнка щодо пожежної безпеки у побуті. Зокрема рятувальники розповіли, яких порушень, що призводять до біди, найчастіше припускаються люди. Наголосили, що наслідком легковажного ставлення до несправностей у системі вентиляції, у приладах і системах обігріву, порушень правил їх експлуатації, користування саморобними обігрівачами є пожежі в оселях і на подвір’ях, травмування й загибель, втрата майна і даху над головою. 


Попередили про небезпеку перевантаження електромережі надмірною кількістю одночасно ввімкнених електроприладів та наголосили на необхідності слідкувати за малолітніми дітьми, навчати правилам безпеки і не залишати без нагляду.


Ще тривають свята, тож працівники Служби порятунку закликали бути обережними у поводженні зі святковою новорічною атрибутикою – електричними гирляндами, свічками, бенгальськими вогнями і особливо з піротехнічними виробами – не купувати їх на стихійних ринках, обов’язково вимагати у продавців сертифікат якості та використовувати з максимальною обережністю, дотримуючись правил, і лише за призначенням.


Під час спілкування з жителями районних центрів рятувальники розповсюдили застережні листівки з правилами безпечної поведінки під час Новорічних свят, у побуті, користування газом, пічним опаленням та електроприладами.


                

2186Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: