Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 грудня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/12/04/vchiteli-ta-uchni-bobrinetskoi-spetsialnoi-shkoli-dopomagajut-viiskovim.htm
новини, 4 грудня 2023

Вчителі та учні Бобринецької спеціальної школи допомагають військовим


Вчителі та учні Бобринецької спеціальної школи Кіровоградської обласної ради допомагають військовим із теплим одягом та іншими необхідними речами.


Школа регулярно підтримує своїх випускників, які в лавах Сил оборони захищають Україну. Останніми днями представники школи підготували гостинці для підрозділу, де проходить службу колишній учень цього навчального закладу Віктор Ч. До посилки поклали три маскувальні сітки, а також флісовий одяг, сумку для аптечки, балаклаву та інші речі, пошиті підрозділом «Піксельні чарівниці» зі «Швейної роти».


Маскувальні сітки, теплий одяг, солодощі, дитячі малюнки та гігієнічні засоби – далеко не повний перелік речей, які вихованці та викладачі школи зібрали для військових, що воюють нині на Харківському напрямку. 


Учасники гуртка «Декоративно-ужиткового мистецтва» виготовили воїнам обереги, учні другого-п’ятого класів намалювали для військовослужбовців патріотичні листівки, а вихованці 9-б класу написали захисниками листи. 


Як повідомлялось раніше на сайті Кіровоградської обласної ради, вчителі та учні Бобринецької спеціальної школи Кіровоградської обласної ради передали на опікове відділення обласної лікарні комплекти адаптивного одягу та подушки. 

https://oblrada.kr.ua/.../kolektiv-bobrinetskoi...

https://t.me/oblrada_kr/4463

   

249Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: