Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 вересня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/09/19/na-kirovogradschini-politseiski-zatrimali-pratsivnika-ttsk-za-pidozroju-u-sprijannischodo-uniknennja-mobilizatsii.htm
новини, 19 вересня 2023

На Кіровоградщині поліцейські затримали працівника ТЦК за підозрою у сприянніщодо уникнення мобілізації


Протиправні дії співробітника одного з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки викрили слідчі слідчого управління поліції області, за оперативного супроводу управління Служби безпеки України в області тапроцесуального керівництваКропивницької спеціалізованої прокуратури. 


Встановлено, що працівник вимагав та отримав від громадянина неправомірну вигоду у сумі 12 тисяч гривень завплив на службових осібРТЦК та СП з метою невжиття заходів щодо мобілізації та видачі довідки про його непридатність до військової служби.


Правоохоронці задокументували протиправні дії фігуранта, затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу Українита повідомили про підозру. 


Розслідування проводиться зач.3 ст.369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.


Поліцейські подали до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


За матеріалами слідчого управління поліції Кіровоградської області


390Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: