Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 вересня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/09/19/merezhi-tsentralizovanogo-teplopostachannja-u-kropivnitskomu-gotovi-do-zapovnennja-vodoju.htm
новини, 19 вересня 2023

Мережі централізованого теплопостачання у Кропивницькому готові до заповнення водою


Підготовка теплового господарства до нового опалювального сезону у Кропивницькому завершується. Впродовж останніх двох тижнів ремонтні роботи проводилися згідно з графіком, фахівці КП “Теплоенергетик” ремонтують котельне обладнання у Центральній, Південно-Західній котельнях та на вулицях Степана Чобану і Любомира Гузара. 


«Завершився ремонт теплотраси на вулиці Академіка Тамма, там замінили 160 метрів трубопроводу, виконано асфальтування і благоустрій місця розриття, тривають ремонтні роботи трубопроводів по вулиці Театральній. Готовність теплового господарства до початку опалювального сезону становить 100%. Централізовані тепломережі у Кропивницькому готові до заповнення водою і гідравлічних випробувань. Підприємство планує розпочати цю роботу найближчими днями, аби у разі виникнення поривів і протікань було достатньо часу для їх усунення», - відзначив директор КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник.


https://t.me/kirovohradskaODA/12188


390Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: