Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/03/22/tri-gromadi-z-kirovogradschini-stali-uchasnikami-programi-akselerator-tsifrovoi-stiikosti-gromada-4-0-.htm
новини, 22 березня 2023

Три громади з Кіровоградщини стали учасниками програми «Акселератор цифрової стійкості «Громада 4.0»


Три громади з Кіровоградської області стали учасниками програми «Акселератор цифрової стійкості «Громада 4.0», яка впроваджується ГО SocialBoost у партнерстві з Міністерство цифрової трансформації України та за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.


З 291 заявки від громад з усієї України було відібрано 52 команди-учасниці програми.


Кіровоградську область представляють Гайворонська міська рада, Кетрисанівська громада і Світловодська міська територіальна громада.


Представники громад протягом наступних місяців проходитимуть акселераційну програму.


Навчальна ініціатива Громада 4.0 – це п’ятимісячна акселераційна програма для представників органів місцевого самоврядування. Програма допоможе створити та імплементувати діджитальні проєкти для громад задля забезпечення стійкості під час війни. Ця програма спрямована на посилення цифрової спроможності українських громад, а також підтримку нинішніх і майбутніх місцевих цифрових лідерів у розробці ними проєктів діджитал трансформації.

https://t.me/kirovohradskaODA/8009


298Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: