Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 грудня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/12/05/v-kirovogradskii-ova-rozpovili-jak-doluchitisja-biznesu-do-proektu-punkti-nezlamnosti-.htm
новини, 5 грудня 2022

В Кіровоградській ОВА розповіли як долучитися бізнесу до проекту «Пункти незламності»


Кіровоградська ОВА запрошує приватних підприємців доєднатися до проекту «Пункти незламності». Проект створили для підтримки та прихистку громадян під час часткового чи повного блекауту. 


«Власники бізнесу, які мають можливість забезпечувати електропостачання і надати прихисток населенню, можуть заповнити анкету і подати заявку для відкриття «Пункту незламності» або ж позначити своє приміщення на мапі», - наголосив перший заступник начальника ОВА Павло Конопко. 


Керівниця департаменту економічного розвитку і торгівлі ОВА Світлана Соломаха додала, що на сайті розміщена мапа вже наявних пунктів по всій області. Окрім бізнесів, на мапі є пункти ДСНС, шкіл, дитячих садочків, міських та селищних рад, банків, АЗС, які доєдналися до проекту. 


В таких пунктах передбачається наявність живлення для мобільних пристроїв, обігрів, мобільний зв’язок,  доступ до інтернету та укриття .

https://t.me/kirovohradskaODA/5353


314Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: