Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 жовтня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/10/03/rjatuvalniki-proveli-informatsiinu-robotu-pid-chas-molodizhnogo-festivalju-knigi-u-kropivnitskomu-foto-.htm
новини, 3 жовтня 2022

Рятувальники провели інформаційну роботу під час молодіжного фестивалю книги у Кропивницькому (ФОТО)


30 вересня у Кропивницькому відбувся ХІV Фестиваль молодіжної книги «Єдині заради Перемоги», приурочений до Всесвітнього дня бібліотек, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Традиційно зі своєю пізнавальною локацією у фестивалі взяли участь фахівці Служби порятунку.


На вулиці Театральна, яка вже давно стала своєрідним мистецьким хабом під відкритим небом, розташувались книжкові виставки, арт-майстерні, демонструвались твори прикладного й образотворчого мистецтва, хендмейду тощо.


На локації Служби порятунку рятувальниця та фахівець групи піротехнічних робіт проводили для гостей фестивалю майстер-клас із безпеки життєдіяльності. Тут можна було розглянути зразки та муляжі вибухонебезпечних предметів, господарські речі, спотворені пожежами, предмети, під які може бути замаскована вибухівка тощо. А також дидактичні матеріали з мінної безпеки від ЮНІСЕФ. Рятувальники роздали відвідувачам застережні листівки з правилами пожежної безпеки та пам’ятки щодо правил поводження у різних надзвичайних ситуаціях. 

                          

398Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: