Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/14/na-kirovogradschini-zbudujut-12-novih-parkiv-dozvillja.htm
новини, 14 вересня 2021

На Кіровоградщині збудують 12 нових парків дозвілля


На Кіровоградщині реалізовуватимуть проєкт, ініційований Президентом України, який передбачає облаштування парків та скверів в кожній, без виключення об’єднаній територіальній громаді області, інформує сайт ОДА. 


За видами робіт передбачається реконструкція існуючих парків у 37-ми ОТГ, будівництво нових парків у 12-ти ОТГ.


8 з поданих проєктів мають виготовлену проектно-кошторисну документацію вартістю 103,718 млн.грн. 16 громад мають сформовану земельну ділянку із окремим кадастровим номером, на якій передбачається облаштування парку або скверу.


За словами директора департаменту екології, природних ресурсів та паливно-енергетичного комплексу В’ячеслава Дубровського, серед усіх ТГ Кіровоградщини активно долучилися до участі у проєкті, виявили готовність розвивати даний напрямок та вже передбачають співфінансування в місцевих бюджетах такі території: Гайворонська, Ганнівська, Гурівська, Знам'янська, Катеринівська, Кропивницька, Олександрівська, Олександрійська, Онуфріївська, Тишківська, Суботцівська громади.


У комплексі із підготовкою до реалізації проєкту парку дозвілля Гайворонська, Гурівська та Знам'янська громади планують розвивати туристично-рекреаційний потенціал.


672Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: