Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/27/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-proveli-aktsiju-zapobigti-vrjatuvati-dopomogti-foto-.htm
новини, 27 липня 2021

На Кіровоградщині рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» (ФОТО)


Безпека дітей завжди у пріоритеті для фахівців Служби порятунку. Рятувальники переконані, що правила безпеки життєдіяльності варто знати всім, а підростаючому поколінню – тим паче. На жаль, наші маленькі громадяни дуже часто стають учасниками надзвичайних подій, в ході яких нерідко трапляються трагічні випадки. Працівники Служби порятунку впродовж року використовують різні методи навчання дітей та молоді важливим знанням, що збережуть життя. Зараз особливо важливою є така робота серед школярів, що переважно самі себе розважають під час канікул і не завжди ці розвали безпечні. Рятувальники 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ вирішили проводити навчальні акції просто у дворах житлового сектора, де завжди гамірно, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Тому вчора, 26 липня, у дворі будинків вул. Чайковського та 8-го Березня пройшла акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти».


Під час даного заходу всі діти мали змогу проявити себе: одні демонстрували свою ерудицію під час розгадування загадок та ребусів, інші на швидкість одягали бойовку. Дітлахи залюбки оглянули інструменти та прилади, якими користуються рятувальники у своїй повсякденній роботі. Це і пневматична подушка, і гідравлічні ножиці, бензопила тощо. Але головне – позитивні емоції були доповнені необхідними знаннями з безпеки життєдіяльності. Наприкінці акції дітлахам роздали застережливі листівки з тематики пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності. 


                  



757Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: