Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/22/politseiski-vijavili-ta-viluchili-u-zhiteliv-oblasti-blizko-p-jati-kilogramiv-konopel.htm
новини, 22 жовтня 2020

Поліцейські виявили та вилучили у жителів області близько п’яти кілограмів конопель


Працівники Світловодського відділу поліції у рамках розслідування кримінальних проваджень 21 жовтня провели санкціоновані обшуки у домоволодіннях місцевих жителів.


У результаті вжитих заходів у мешканця Світловодська правоохоронці виявили та вилучили близько 2 кілограмів висушених рослин конопель та 15 кущів на присадибній ділянці. 


Цього ж дня в одного з жителів району поліцейські вилучили рослини конопель, які він вирощував у кімнатних горщиках, та близько двох кілограмів сухих нарковмісних рослин.


На території домоволодіння ще однієї жительки району правоохоронці виявили майже пів кілограма висушених конопель та кілька рослин на присадибній ділянці.


Вилучене направлено на дослідження до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України» ,- повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


Розслідування проводиться в рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. 


За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


695Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: